Huvudet går på högvarv

Gick och la mig med en hemsk migrän igår, jag antar att tankarna snurrar lite för mycket för att mitt huvud ska orka med det. Tanken var att jag skulle åka med Tompa på jobbet idag men jag fick hoppa över det. Nu är huvudet tack och lov lite bättre och jag hoppas att det går över helt till i eftermiddag då jag förhoppningsvis ska köra en vända till Norge och tillbaka. 
 
I och med avanmälningen till tävlingen så sprang min motivation och gömde sig någonstans långt, långt bort så denna veckan får Sunnie en lugnare vecka med mycket skritt och skogsridning. Ganska passande och väldigt välförtjänt eftersom hon har vart så himla fin sen igångsättningen. Jag vill inte pressa henne för hårt och ta musten ur henne utan jag vill ta med hennes positiva inställning och ambition in i sommartävlingarna och då kan det vara bra med lite återhämtning.
Förhoppningsvis kommer vi iväg till Vänersborg den 6/6 och kanske till och med till Brämhult innan det. Jag håller tummar och tår, för nu är jag tävlingssugen !
 
 
 
 
Förra gången vi var i Vänersborg och hamnade på en 3e plats i 1m !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0