Ryttareliten

God morgon !
 
Jag har vart vaken sedan 6.30 då Tompa gick upp. Egentligen så är det rätt skönt att gå upp tidigt och få någon timme extra på sig att göra saker, så jag förstår inte varför jag alltid envisas med att somna om när Tompa går upp. Jag är väl vad man kallar lat..
 
Nu har jag precis sett på gårdagens avsnitt av Ryttareliten och även extraserien Ryttareliten Stallet. Så kul att SVT satsar på att lyfta fram ridsporten, även om vissa personer i serien får oss hästmänniskor att framstå som bortskämda, arroganta besserwissrar. Lisen och Peder verkar i alla fall ha ett bra system med hästarna och familjen och jag skrattade ihjäl mig när en av deras söner gjorde Hitlermustasch på Peders plansch I Scandi, haha !
 
Dessutom blir jag så otroligt inspirerad av serien så nu ska jag sätta mig och planera in vårens tävlingar och kolla igenom gamla tävlingsfilmer. Och så funderar jag på om Sunnie ska få svansen och benen tvättade ordentligt idag. Resten av kroppen får jag tyvärr hoppa över då jag bara har kallvatten i stallet. Bara och bara, jag är i och för sig överlycklig att jag har vatten i stallet över huvudtaget !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0