Dan före dan

Imorgon är det min födelsedag och för att jag ska behöva göra så lite som möjligt imorgon så har jag och Tompa haft bakstuga här på Gustavsberg idag. 5 olika grejer har vi bakat ! Vad det är får ni inte reda på förrän imorgon då dom flesta som kommer hit på kalaset är mina mest trogna bloggläsare och jag vill hålla vad som bjuds lite hemligt, hehe.
 
Jag insåg för en stund sen att denna födelsedagen, min 23e på detta jordklotet, nog blir min sämsta födelsedag hittills. År 2014 har vart totalt kasst som det är, jag ska jobba (vilket jag alltid lyckas pricka in på min födelsedag) och så är Sunnie skadad och oridbar så det blir ingen ridning för min del. Visst att jag har växt upp och nu ska föreställa vuxen men jag tycker fortfarande att min födelsedag är och ska vara lite extra speciell. Men det finns inget speciellt alls med morgondagen och om jag hade kunnat så hade jag mer än gärna flyttat fram min födelsedag några månader.. 
Förlåt för en skopa deppighet såhär på kvällen men jag känner mig riktigt opepp just nu och skulle gärna gräva ner mig i ett hål tills jag har kommit ur min svacka. Nu funkar ju inte livet riktigt så men det har hänt alldeles för mycket skit det sista för att jag ska kunna leva efter ett käckt motto som tex "Carpe Diem" och sväva runt på små rosa moln..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0