Boys will be boys och hästtankar

Jag satt nyss och kollade när Tompa och Anders lekte krig med luftkanoner. Dom är så lättroade pojkarna !
Anders har vart här och ätit lunch och risalamalta till efterrätt. Jag och Tompa fick våra julklappar och jag fick en jättemysig gräddvit halsduk. Han brukar veta vad han ska köpa den där Anders !
 
Annars har jag bestämt mig för en lugn dag idag. Bara greja lite hemma med tvätt och städning och göra stallet vid insläppet ikväll. Men jag är så otroligt rastlös och lite irriterad på mig själv att jag inte gör något vettigt. 
Jag är på lite bättre humör än vad jag har vart den senaste veckan (tack och lov) men jag går omkring med en jobbig känsla i magen hela tiden.
Klumpen i magen gäller såklart Sunnie och tankarna på om hon kommer bli frisk eller inte, men också resten av hästeriet. Ena dagen vill jag så mycket och har motivation till tusen samtidigt som jag nästa dag tvekar och tycker att allt med hästar känns ganska jobbigt.
Jag hoppas att det bara är vädret som påverkar mitt hästsug och inget annat..
 
Den första januari får jag börja skritta igång Sunnie och det känns skönt. Förhoppningsvis kommer vi in till Husaby i slutet på januari med en häst som är bättre och drömmen är att jag ska kunna rida henne som vanligt i framtiden. Minus hoppningen då skulle jag gissa på, men jag har inget emot att träna och tävla dressyr så länge jag får göra det med min bästa vän <3
Om vi kommer till Husaby och hon inte visar någon förbättring orkar jag inte ens tänka på just nu. Så jag ska njuta av varenda minut på hennes rygg nu under januari..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0