Byggning och Musikhjälpen

Ännu en ny vecka nu då. Innan jag vet ordet av så är både jul och nyår förbi och vi ligger på stranden och solar igen ! Inte mig emot i och för sig.
 
Idag har jag jobbat 8-16.45 och åkte sen till stallet och mockade och tog in hästarna för kvällen. Stallet ser återigen ut som en byggplats just nu men det är bara för att vi började lägga taket på sadelkammaren igår. Äntligen har vi börjat, nu får vi se hur lång tid det tar innan det blir klart också. Jag och Tompa är ju inte kända för att vara snabbast i stan men om det nu kommer någon snö i år så hade det vart skönt att i alla fall sadelkammaren håller sig snöfri ! 
 
Imorgon ska jag på en lussebullsavslutning i Vara och sen verkar resten av dagen ganska lugn. Då ska jag försöka skriva ett inlägg om hur jag tänker med hästarna och ridningen just nu. Det är några tankar som snurrar runt. Bland annat om jag verkligen ska fortsätta med hästar om det visar sig att Sunnie är oridbar..
Ja, ni får kika in imorgon helt enkelt !
 
Nu ska jag strax kolla på början av Musikhjälpen med Tompa innan det blir tidig läggdags idag. Jag är supertrött och har redan sovit 20 minuter i soffan ;) 
 
 
 
Är jag den enda som inte saknar snön ? Enda dagen jag vill ha snö är på julafton !
 
 
 

Kommentarer
Postat av: älskling

20 minuter xD du sov närmare 40 minuter :P kyss <3

Svar: Haha nej då ;)
Emelie Svensson

2014-12-10 @ 12:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0