Dagen

Dagens möte gick på tre minuter, ganska ovärt att åka dit ens. Jullunchen på dagis var i alla fall jättegod och så fick jag min julklapp från kommunen.
 
När jag kom hem städade jag lite snabbt och huset kändes genast mycket fräschare och jag blev på bättre humör. Därför fick jag lite motivation till att göra några olika styrkeövningar, squats bland annat. Jag lär ju ha träningsvärk imorgon alltså !
 
I stallet blev det mer gymträning. Det sista på hösilagebalen var dåligt så jag fick putta ut den på gödselstan och herregud vad jobbigt det var när jag redan hade mjölksyra, haha ! Och tung var den..
Jag har tappat jättemycket muskler och kondition nu när jag inte rider varje dag längre. Därför behöver jag göra något för att inte jag ska tappa allt.
 
Det goda humöret försvann nu under kvällen igen, fast det är ju inget ovanligt. Nu väntar jag bara på att minuterna ska gå så att jag kan lägga mig och sova. Å andra sidan så kommer jag väl inte kunna sova pga min rygg, den har påfrestats alldeles för mycket idag. Haha, det är inte mycket positivt nu alltså !
Någon läsare som har något roligt att berätta ? :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelin

Roligt och roligt 😉 jag är dö förkyld syrran har körtelfeber så mitt liv känns rätt sjukt!
Jag känner mig sämre än på flera år och ändå finns de en som hostar och snorar mer än mig 😁
Hoppas ryggen blir bättre snart!

Svar: Usch och fy, det låter inte alls kul. Men du måste ju bli bättre tills på måndag ;) Krya på er ! <3
Emelie Svensson

2014-12-19 @ 08:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0