Önskelista nummer 1: Hjälm

Det som står överst på min önskelista just nu är en ny ridhjälm. 
 
Jag älskar min John Whitaker men den är alldeles för varm att rida med på sommaren. Dessutom så är den sprucken i en söm i sammeten, det syns inte om man inte tittar noga eftersom det är lagat för flera år sen men det börjar nu släppa lite.
När jag rider hemma så använder jag min gamla Catago, som har vart med sen ponnytiden. Jag skulle ju gissa på att den inte är särskillt säker längre, med tanke på alla avflygningar hit och dit. Därför känns en ny hjälm ganska behövligt.
 
 
Allra högst upp på listan står såklart en GPA.
Vilken modell spelar inte så stor roll, det skiljer sig inte så mycket mellan dom olika. Vilken färg jag helst vill ha har jag inte heller listat ut än men det står mellan svart, marinblå eller brun, haha !
 
 
 
 
Tvåa på listan är en Charles Owen Ayr8 Leather Look.
Denna hjälmen kan man välja utseende på ganska mycket själv med olika fäger på hjälm, mittdel och "band". Men jag är ganska klar med hur jag skulle vilja ha den, den ska vara blå och skulle se ut ungefär såhär:
 
 
 
 
 
Som trea på listan, och också den billigaste hjälmen, är en Lamicell Elite V-air. Denna hjälmen har två olika utseenden och jag kan inte bestämma mig för vilket jag gillar bäst:
 
 
Med bling och glansig mittdel, eller:
 
 
 
Med vita band och matt mittdel. 
Vilket tycker ni är snyggast ? Berätta !
 
 
Det är ett tag kvar till jul och självklart skulle jag bli jätteglad om tomten kom med en GPA och la under min gran. Men det mest rimliga är att han kommer med en Lamicell och tills dess ska jag nog ha listat ut vilken av dom två som jag gillar mest !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0