13 februari

Förstå besvikelsen när jag drömmer om att solen är så varm så att man verkligen känner hur den bränner på kroppen och så vaknar jag upp till halvt om halvt snöstorm. Inte okej !
 
Jag släppte i alla fall ut hästarna som vanligt imorse och får väl ta in dom tidigare om vädret ska hålla på såhär. Sunnie går för tillfället med tre täcken men som nyklippt så är hon väldigt lättfrusen och att då lägga på regn, snö och blåst på det ? Nej, jag vill inte ha en kall och sjuk häst.
Jag hoppas att vädret blir bättre så att vi kan rida ut lite senare. I värsta fall får jag väl promenera henne en sväng, fast det är väl i och för sig inget dumt, då får jag sprungit lite också eftersom hon även travas nu. Två flugor i en smäll !
 
Tanken är att jag ska åka till Johanna i eftermiddag och hjälpa till och löshoppa hennes unghästar. I detta vädret tror jag inte att löshoppningen ger så mycket men jag hoppas som sagt på bättre väder. 
Visserligen så är det ju bara februari och Moder natur har rätt till att ge oss snöstormar och minusgrader. Men jag har blivit så bortskämd med plusgrader och uppehåll att jag nu klagar för minsta lilla vinterväder. Jag kommer göra det bästa av vilket väder som än kommer men ni vet ju vad jag föredrar vid det här laget ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0