Gårdagen

Efter lite bättre sömn inatt känner jag mig faktiskt ganska utvilad idag ! Tack och lov för det, igår gick jag omkring som en zombie hela dagen..
 
Gårdagen gick i ett. På morgonen släppte jag ut hästarna och åkte sen vidare mot Skara för att ombesikta Tompas Audi. Tyvärr så gick den inte igenom denna gången heller så vi får byta katalysator på den helt enkelt. 
Sen mötte jag upp Emelie i Vara för att åka med henne till Lidköping och kolla runt på Rusta. Jag själv fick med mig en sån där gosig myspläd till och några doftljus. Jag sparar pengarna tills på lördag då jag och Tompa ska åka till Hööks och köpa lite nödvändigheter (och onödvändigheter, hehe).
När vi kom hem från Lidköping så åkte jag till stallet och skrittade Sunnie på grusvägen. Efter det mockade jag stallet och åkte sen till en kille och hjälpte honom med sina läxor. När jag sen tagit in hästarna åkte jag hem till Tompa som hade lagat fish and chips och efter maten somnade jag i soffan. Haha, det var min dag det.
 
 
Nu har jag släppt ut hästarna och ätit frukost och nu ska jag ta tag i bloggen. Jag har 320 bilder att kolla igenom och lägga upp här så se you soon !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0