Klippning och morgondagens planer

Igår var ju Evelin här och hjälpte mig att klippa Sunnie. Hon blev så himla snygg och hon stog som ett ljus nästan hela tiden, förutom när vi skulle ta bakbenen. Där tyckte hon att gränsen gick så tyvärr fick vi lämna henne oklippt från kotorna och neråt. Men jag är en stolt mamma över en häst som annars skötte sig exemplariskt !
Tack snälla Evelin för hjälpen !
Jag hoppas kunna ta bilder på hur det blev nu till helgen och då hoppas jag på strålande solsken ! Drömma går ju i alla fall. Tyvärr så har jag inga förebilder..
 
När vi hade klippt färdigt så åkte vi hem till mig och Tompa och åt tacos innan vi hamnade framför tvn. Vi fick till och med ha Evelin här över natten, även om hon gick upp bra mycket tidigare än oss för att åka och jobba.
 
 
Idag jobbade jag 8-17 och åkte direkt hem, bytte om och åkte till stallet. Där satte jag på Sunnie reflexerna och red ut i mörkret med sällskap av Tompa. Det är rätt roligt ändå, vad mycket motivation man får av en klippt häst, haha !
Sunnie var pigg, säkerligen med mycket ny energi från att ha blivit av med pälsen, och gjorde några lugna halvbocksprång i traven. Söta häst ♥
 
Imorgon åker jag bort till stallet och släpper ut hästarna. Under tiden dom äter sitt morgonhö så mockar jag och sen ska jag och Sunnie rida ut. Hinner jag så ska jag tömköra Dennis en vända, han tycker att det är så roligt att komma ut !
Sen åker jag hem en snabbis för att äta frukost innan jag sticker iväg till tandläkaren kl 12. 
Efter det ska jag åka till Johannas stall för att, tillsammans med henne, rida två hästar var. När hästarna är ridna ska jag hjälpa en kille med sina läxor innan jag är klar för dagen. Så imorgon har jag att göra största delen av dagen och det mesta är bara roliga saker. Wiiie !
 
 
 
Nu är hon inte så här lurvig längre !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0