Promenad och restaurang

Lördag morgon och mina och Tompas planer för dagen är inte klara än. Kanske att vi åker till Hööks i Skövde eller kanske firar min bror vid lunch ? Ja, vi får se vad som händer idag.
 
Nu är i alla fall min mobil inlämnad på lagning. Tyvärr så verkar det inte som om det går på garantin, min vanliga tur där antar jag.. Tompas mobil som har samma problem går inte på garantin så det blir ca 3000 kr i mobillagning framöver, kul !
Dessutom fick jag en gammal Samsung knapptelefon som lånemobil. På den finns det inga nymodigheter som Facebook eller internet så jag kände mig lite strandsatt där ett tag. Som tur var hade pappa en nyare Samsung liggandes hemma som jag fick låna istället. Thank god !
 
Igår åkte jag till stallet på eftermiddagen och promenerade med Sunnie i 35 minuter. Det märks hur otränad jag är nu efter vintern för när vi kom tillbaka till stallet var jag trött. Sunnie verkade gilla att strosa runt vid min sida och äta alla grangrenar hon kom åt, bra variation till ridning !
Idag har jag tänkt att skritta henne uppsuttet om det inte regnar för mycket, i så fall får vi väl promenera idag igen. 
 
På kvällen hade jag bokat biljetter till premiären av Robocop, ni vet den nya filmen med Joel Kinnaman ? Men vi blev kvar i Lidköping på en restaurang med god mat och dricka i sällskap av min pappa så vi kom aldrig iväg till bion. Trevlig kväll hade vi i alla fall och bion kan vi ta någon annan dag.
 
 
Strax kommer det några som ska köpa vårt gamla köksbord så nu ska vi bara bli av med en tv-bänk och mina gamla säten till Saaben. Någon som är intresserad ? ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0