Snö och rakningsplaner

Inatt har jag sovit så himla bra, första natten på väldigt länge. Så skönt ! Inte för att jag känner mig direkt utvilad idag men ändå. Men det var ju inte jättekul att vakna upp och se att det har snöat igen. Varför ? Nu kan det väl ändå få bli vår tycker jag ! Nästa vecka ska det tydligen bli -13 så jag får nog vänta ett tag till på vår..
 
Idag ska jag kanske få sällskap av Evelin i stallet, beroende på när hon slutar. Annars åker jag till stallet själv och mockar och tar årets första ridtur. Jag hatar känslan jag får på vintern, jag vill väldigt gärna rida men blir lat när det är kallt och snöigt ute. Sunnie däremot tycker säkert att det är jätteskönt när det är kallt ute och hon slipper alla blinningar och knott. Och hon är ju faktiskt broddad och klar. Jaja, det är väl bara att packa in mig i alla tjocka kläder jag hittar så kanske jag håller värmen. 
 
När jag börjar trava henne, om lite över en vecka, har jag också tänkt att raka henne. Hon har sån björnpäls nu så det kommer underlätta både skötseln och i träningen. 
Jag har bara klippt henne en gång tidigare och det var när hon var fyra. Då stog hon och trampade och löjlade sig lite till en början men jag fick klippt det jag ville. Så om jag sätter på henne en huva med bomull i öronen så att hon inte hör ljudet så mycket så tror jag inte det ska vara några problem att klippa henne. 
 
 


Gammal, suddig bild på en klippt Sunnie.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0