Vin och doftljus

Hallå !
 
Nu är jag hemma efter några timmars jobb och en stund i stallet. Jag har myst ner mig i soffan med ett glas vin, tända doftljus och så läser jag mina favoritbloggar. Lite vardagslyx måste man få unna sig ibland och när pojkvännen inte är hemma så får jag passa på. Dessutom så plockade jag i ordning här hemma innan jag satte mig här så det tycker jag att jag är värd ;)
 
Imorgon kommer hovslagaren, vilken tid är fortfarande ett frågetecken. När han har skott Sunnie så ska jag passa på att sätta i brodd i hennes skor när gängerna är nya och fräscha. Sen finns det inget som kan stoppa oss från att komma i form ! Kanske den ojämna och frusna marken men vi ska ju ändå ta det lugnt till en början.
Hon har vilat i nästan 2 månader nu så vi kommer börja med att enbart skritta i vecka 1, i vecka 2 lägger vi till liiite trav och sen fortsätter vi sakta och succesivt tills hon är igång. Jag är väldigt noga med att sätta igång mina hästar sakta efter ett längre uppehåll, hellre att det tar lite längre tid än att dom skadar sig. Och hittills (peppar peppar) har jag inte haft några skadade hästar.
 
Någon gång i februari ska jag ta ut veterinären för att kolla Sunnies tänder och vaccinera henne. Det är jätteskönt att ha vaccinationen tidigt på året så att den inte hamnar mitt i tävlingssäsongen ! Om det nu blir någon tävlingssäsong för mig och Sunnie i år..
 
 
Nu ska jag kolla på Cougar Town och kolla när dom dricker vin medan jag dricker vin. Känns som en lagom jobbig tisdagskväll :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0