Åska, husvakt och gymvecka

Åskan mullrar och regnet slår mot fönstren, riktig mysfaktor på den alltså ! Hästarna står dessutom inne i stallet så jag kan känna mig lugn. 
 
Just nu sitter jag hemma hos mamma (vi är nämligen hus- och hundvakt en vecka under tiden dom fuskisarna är i Strömstad och har det päsigt) och letar en ny garderob till sadelkammaren. Den jag har nu håller bokstavligen på att ramla ihop så jag är i behov av något nytt. Sen ska jag möblera om lite, sätta upp fler hyllor och köpa fler lådor med lock. När nu det händer får vi väl se, det kanske inte är högsta prioritet men en ny garderob hade suttit fint !
 
Efter lite sovmorgon imorse åkte jag bort till evelin och fikade. En snabb visit i Genviken hann vi med men jag badade bara benen idag. Dom två senaste dagarnas badande har gjort mig förkyld och nu går jag och Tompa in i en vecka med träning på gym så då kan det vara skönt att hålla sig frisk. Målet efter denna veckans slut är att jag ska ha sån träningsvärk att jag knappt kan gå. Det blir nog inte så svårt att uppnå, hehe !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0