Stallfix och ridning

God morgon mina vänner !
 
Idag tog jag mig sovmorgon eftersom jag ska jobba hela helgen. Så efter Tompa åkte till jobbet vid 7 så kunde jag ligga kvar i sängen, somna om och vakna upp av mig själv halv 10. Så skönt !
 
Nu på morgonen var jag i stallet och borstade Sunnie och bytte så hon fick ett regntäcke på sig. Sen borstade jag rent alla smutsiga schabrak och tog med dom hem. Så nu tvättar jag schabrak i mängder, smutsiga handdukar och hennes vardagssenskydd. Alla mina schabrak är smutsiga just nu så det är behövligt.
Någon dag framöver skulle jag vilja röja ur sadelkammaren och slänga allt sånt jag inte använder. Ändra om lite med möbleringen så att jag kan få upp fler hyllor och köpa fler stora plastlådor med lock som jag kan ha täcken och schabrak i. Mitt vita skåp håller på att falla isär så ett nytt förvaringsskåp behövs. Men det får bli semesterns huvudvärk. 
 
I eftermiddag ska jag åka till Evelins stall och rida med henne. Det ska bli spännande då jag aldrig har ridit Annie innan. Sen att det regnar ute är väl inte det roligaste men hästarna måste ju motioneras ändå. 
Ikväll hoppas jag kunna hoppa Sunnie i padocken med hjälp av Tompa. Fokus ska ligga på travhoppning, räcken med galoppbommar och kombination. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0