Söndagkväll

Alla har vi perioder i livet där allt bara känns rent utav kasst. När det känns som om inget går ens väg och allt som kan krångla krånglar. Vissa har dom oftare än andra och jag är väl en utav dom som har det ofta. Det krävs inte mycket för att jag ska gräva ner mig totalt och må superdåligt. Dock så kommer jag ofta tillbaka ganska lätt också.
 
Nu den sista perioden, till exempel, har jag vart otroligt nere från och till och nu känns det som en ny dipp är på väg.
Jag red ett utav mina sämsta hoppass igår, där jag dessutom skadade mig. Transporten ska snart besiktas och den känns inte helt hundra. Både min och Tompas bil har krånglat till och från sen årsskiftet och som det ser ut nu så kanske Saaben tar sina sista andetag inom en snar framtid. Eller kanske inte, Saabens framtid är lite osäker just nu..
Vi har lagt mycket pengar på bilarna det sista och har då fått prioritera bort en hel del andra saker. 
 
Men allt handlar egentligen om hur man ser på livet. Jag har världens finaste häst, världens gulligaste pojkvän och ett eget hem, vad har jag att klaga över ? Självklart ska man tillåta sig själv att känna sig ledsen och nere ibland, bara man tar sig ur det starkare !
 
Just nu orkar jag dock inte tänka positivt över huvudtaget så jag ska lägga mig och sova och försöka tänka om imorgon. God natt !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0