Ridning, fika och snö

Hur mycket regn finns det i himlen egentligen ? Nu har det regnat varje dag flera veckor i sträck, vart är våra soliga, färgglada höstdagar egentligen ? Jag saknar dom !
 
Igår jobbade jag 8-16.45 och efter ett snabbt ombyte hemma åkte jag direkt till Sunnie och skrittade henne. vi hade tur och fick belysning av fulmånen så det var inte helt kolsvart. Fördelen med att rida i mörkret på Sunnie är att hon inte har så mycket att titta på så hon var ganska avslappnad.
 
 
Lurvig och smutsig är hon också, men det är ingen idé att klippa henne så länge hon bara skrittas. 
 
Idag startade jag dagen med att åka till mitt stall och släppa ut hästarna och mocka. Kvart i 9 var jag hos Johanna och red Salsa. Det var ett tag sen jag satt på henne och idag märkte jag tyvärr att hon nog tycker att jag är lite för tung. Hon är ju en ganska nätt maxad d-ponny och att bära upp mig som väger ca 80 kg blir ju ganska tungt. Ännu en anledning för mig att gå ner i vikt helt enkelt !
 
Efter det åkte jag tillbaka till mitt stall och skrittade Sunnie i 30 minuter. Vi träffade på en utav våra grannar som är någon form av livscoach och jobbar med mental hälsa. Han är alltid så trevlig och ser alltid allting positivt. Tänk att få ha honom som mentor, det hade vart drömmen ! Och väldigt behövligt emellanåt..
Jag kan säga att jag hade alldeles för lite kläder på mig för att bara skritta, när vi kom tillbaka till stallet var jag genomfrusen. Så på med full värme i bilen och så åkte jag hem och värmde mig.
 
Nu under eftermiddagen har jag skrivit lite papper till morgondagens möte i Vara. Dessutom så har jag hunnit en fika hemma hos My med massa tjejsnack och sagt ett snabbt hej till Evelin innan tjejerna åkte vidare för att kolla på hoppträning. Jag är så glad över att få ha så fina vänner !
 
Jag vill avsluta med att säga att det påstås komma snö imorgon. Inte så konstigt med tanke på att det är 5e November men hur ska det kunna snöa när det fortfarande är så varmt ute ? Jag har i alla fall inga vinterdäck på bilen än och jag har inte planerat att krascha den nya bilen redan så snön får hålla sig borta helt enkelt ;)
 
 
 
Jag och Sunnie i snön förra vintern.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0