Ridning x3 och bio

En lång dag med mycket på schemat !
 
Jag började i mitt stall som vanligt. Mockade och skrittade Sunnie barbacka en sväng i skogen. Hur kommer det sig att det alltid känns mysigare barbacka ? Hmm.. 
 
Kvart i tio var jag hos Johanna och red Obama. Halter, skritt och trav, första gången vi bytte varv med bibehållen trav, så lite framåt går det. 
 
Kl 12 var jag hemma hos My där också Evelin hade dykt upp. Vi tog finbilen in till Vara och åt lunch innan vi åkte till Mys stall. Jag red Tessie och My ledde unghästen Denver med sadel och träns. Dom var så duktiga båda två ! Tessie hade mycket energi och ville springa både mer och snabbare men vi nöjde oss med bara lite trav och galopp för att vara i närheten av Denver hela tiden. Hon hade dock lite svårt att koncentrera sig idag då hon tyckte att det var så lajbans, haha !
 
Hem för en snabb dusch innan jag och Tompa åkte med Kentha och Isabelle på bio i Skövde. Nu är vi på väg hem och jag längtar efter sängen. Imorgon är det den där tråkigaste torsdagen med möte och föreläsning i Vara. Men eftermiddagen blir lite roligare då jag ska rida Xantippa igen. Det var länge sen nu så det ser jag fram emot !
 
 
Fina hästarna från idag.
Hur stor tror ni att Denver blir förresten ? Just nu är han ett och ett halvt och är inte så mycket mindre än Tessie. Jag gissar på en bjässe ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0