2 hästar och fika

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på vinden och regnet utanför. Tompa har redan somnat, han ska flyga upp till Stockholm imorgon över dagen och ska checka in på Landvetter runt 6. Jag kände däremot inte för att lägga mig kl 21 så jag stannar vaken en stund till !
 
Jag har haft en jättebra dag idag. Jag började den i mitt stall med att släppa ut hästarna och mocka.
Kl 10 var jag hemma hos Giesela för att rida Xantippa. Jag får säga att vi (eller nja, mest jag kanske) tog ett steg i rätt riktning idag. Med tips från Giesela så kändes det som att sitta på en helt annan häst, wow ! Vad jag kommer kunna lära mig på den fina hästen.
 
När vi var klara i Gieselas stall vid kl 13 så åkte jag till Johanna och blev bjuden på lunch. Sen tog vi in unghästarna och red varsin. Jag red Obama, som var väldigt spänd av blåsten till en början men när jag väl kommit upp och skrittat en stund så slappnade han faktiskt av lite grann. Men vi skippade traven för dagen, det är onödigt att utmana ödet, hehe.
 
Efter Johannas stall så slappade jag hemma en stund innan jag åkte till Nossebro och hade en liten catch up med Evelin över en fika, hämtade ut paket och handlade. På vägen hem plockade jag in hästarna, lite tidigare än vanligt, men vädret var inte alls roligt och dom kom springandes när jag visslade.
 
Imorgon har jag en jätterolig dag framför mig. 
Jag ska rida Sunnie, Obama och Xantippa, kolla och fota när My tränar för Giesela och så ska jag och Evelin åka med Martina och kolla när hon tränar för Anna Emanuelsson i Alingsås. Kanske att Evelin skulle provrida en häst i Alingsås också.
Jag tror faktiskt att jag ska lägga mig redan nu. Dels för att jag är trött efter gårnattens dåliga sömn, dels för att jag vill att det ska bli morgon så jag kan starta min roliga onsdag så fort som möjligt ! :)
 
 
 
Jag saknar dom härliga sommarkvällarna !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0