Dagen än så länge

Hej på er !
Hur har eran dag varit än så länge ? Min har vart riktigt rolig, fram tills nu när jag ska fortsätta skriva inför mötet imorgon.
 
Jag började med att försova mig imorse eftersom jag hade glömt att ställa klockan. Som tur är har min kropp något slags inbyggt larm för jag vaknar ändå alltid när klockan ska ringa (med några minuters skillnad) om det så är 5.30 eller 7.30. Så jag blev endast 7 minuter försenad till stallet imorse, trots det gnäggade Sunnie otåligt när jag öppnade stalldörren. Dom har mer inbyggd klocka än vad jag har..
Jag släppte ut hästarna och mockade direkt, det är så skönt att ha det gjort och slippa tänka på det senare under dagen.
Sen åkte jag hem och prickade in en frukost med Tompa som stannade till hemma en liten stund på vägen till Lidköping för att leverera.
 
Klockan 10 var jag hemma hos Giesela och red Xantippa. Det gick bra och hon kändes fin. Formen kunde vart lite bättre men det kommer med tiden, vi jobbar ju fortfarande på att lära känna varandra. Men hon är en otroligt trevlig häst, det kan jag inte säga för många gånger !
Oturligt nog blev Xantippa rädd för något innan vi började rida och hoppade till och lyckades pricka in min fot i landningen. Jag hade stålhätta på mig men av någon konstig anledning så brukar hästarna lyckas sätta ner hoven där stålhättan slutar, så också Xantippa. Så nu skiftar en del av min fot i blått. Tur att blått är en snygg färg ;)
 
Efter det åkte jag direkt till mitt stall och gick ut och gick med Sunnie i 30 minuter. Jag hade inte lust att skritta henne i regnet så en promenad blev bra. Och så farligt är det inte med foten eftersom jag klarade att gå, hehe. 
För övrigt så är min häst väldigt mysig. Flera gånger under vår promenad idag så tryckte hon mulen mot min kind i några sekunder innan hon vände fram huvudet igen. Söthäst <3
 
Nu ska jag skriva klart det sista till mötet imorgon, än så länge verkar inget krångla i alla fall..
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0