Hoppning och besiktning

Denna dagen började som alla mina andra lediga dagar. Jag åkte till mitt stall och släppte ut hästarna och mockade. Sen åkte jag hem och åt frukost.
 
Klockan 10 var jag hos Giesela för att rida Xantippa. Vi byggde upp några hinder eftersom hoppning stog på schemat idag. 
Idag tog vi ett steg framåt med hoppningen, även om vi inte hoppade så högt. Jag kom över min rädseltröskel som har satt stopp för mig i hoppningen det sista och kunde lita på Xantippa, som för övrigt är en av världens snällaste och ärligaste hästar att hoppa. Så jag är nöjd med dagens ridpass och det känns som jag börjar få en bra grund i hoppningen igen. 
 
13.30 var jag inne i Nossebro och testade om jag har livmoderhalscancer. Jag hann med en snabb lunch/fika hos mormor och morfar i Vara innan jag besiktade Tompas bil 14.40. Sen åkte jag raka vägen hem och har endast gjort disken sen dess. Och insläppet i stallet såklart.
 
Idag var en sån dag där allt började jättebra och jag kände mig riktigt glad. Sen gick det åt fel håll någonstans och dagen slutar nu dåligt. Jag är på kasst humör och att jag ska spendera hela morgondagen på Folkuniversitetet gör inte direkt saken bättre.
Hatar inte ni också såna dagar ? Blööööh !
Jag ska äta kvällsmat och sen somna tidigt så att morgondagen kan komma och gå så snabbt som möjligt..
 
Här får ni tre bilder från förra gången jag och X hoppade:
Fotograf: My Wester.
 
 
 
 
Det är ju första gången ni ser henne. Visst är hon så otroligt fin ?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0