Måsten, möten och motion

Tre M som är huvudpelarna för min måndag.
Jag gick och la mig med världens sämsta känsla igår. Jag har ingen aning om varför men jag kände mig bara stressad och missnöjd. Jag vaknade upp på lite bättre humör idag men bestämde mig ändå för att inte boka in någon extra ridning idag. Det funkar att bara sitta och skritta min egna häst men att verkligen rida eller arbeta med någon annans häst när humöret är i botten är ingen hit och det brukar aldrig få något bra resultat.
Därför bestämde jag mig för att ta tag i alla mina måsten idag. När dom är gjorda och färdiga så kanske jag kan bli på lite bättre humör igen.
 
Dagen startade i stallet där jag bara släppte ut hästarna. På vägen hem fick jag några ungdomar att vrida på huvudena när dom hörde min grymma baslåda. Haha, jag blir som ett exalterat barn på nytt !
Väl hemma så ringde jag till Stordjursveterinärerna i Vara och fick ett recept på avmaskningsmedel som jag ska hämta ut i eftermiddag samtidigt som jag ska handla hem lite saker som fattas i kylskåpet.
Sen gick jag ut och gick med Stina i 20 minuter. Vi höll ett lagom tempo och jag fick lyssna på min älskade hårdrockslista på Spotify. Det får jag aldrig när Tompa är i närheten, hehe.
 
Nu har jag stämt av några mötestider och ska förbereda en hel del till ett möte på torsdag. Jag har hunnit plocka av lite här hemma och så tänkte jag få lite tid över till att fixa naglarna. 
I eftermiddag åker jag till stallet och skrittar Sunnie och mockar. När Tompa kommer hem ska vi åka och hämta halm och efter det så borde dagens måsten vara klara för denna gång. Då hoppas jag att humöret går tillbaka till sitt vanliga jag. Gör det inte det så är det kanske min årliga höstdepression som är på väg, jag som hade hoppats att jag skulle slippa den i år..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0