Möten och "ridlektion"

Idag spenderade jag större delen av dagen i Vara. På förmiddagen var jag på en föreläsning som (som vanligt) inte gav så mycket. Tur att jag kände en person där i alla fall, Emma, annars kände jag inte riktigt att jag passade in där med gamla "coola" gubbgäng som inte visade särskillt mycket respekt.
På eftermiddagen ett möte med min jobbcoach och ett snabbt besök på Systemet inför helgen innan jag åkte direkt till stallet.
 
Idag skrittade min lilla kusin Sunnie i 30 minuter. Det var första gången hon red på en stor häst och hon gjorde det riktigt bra och hade en fin sits. Sunnie däremot betedde sig ganska bitchigt när tjejerna skulle borsta henne innan ridturen men så fort Emilia kom upp på ryggen så spetsades Sunnies öron. Jag tror att någon har lite felplacerad överskottsenergi ;)
 
 
 
 
När Tompa slutade jobbet så åkte vi till banken för ännu ett möte och nu är det inte långt kvar. Förhoppningsvis händer det roliga saker redan i helgen !
 
Nu ska vi somna till ett avsnitt av New Girl. Imorgon ska jag förhoppningsvis hinna både mocka och rida innan jag börjar jobba kl.10 för nör jag slutar kl 16.30 så ska jag med Evelin och kolla på häst. Denna helgen kommer bli så kul !
God natt !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0