Ridning x2 och kvällsäventyr

Hej ! 
Första gången för idag som jag bloggar ordentligt så ni ska få en snabb dagsupdate.
 
Jag vaknade innan 6 imorse av att Tompas mobil ringde. Det var Johan som blivit stående med bilen på väg till jobbet så Tompa fick åka iväg och köra hem honom så han kunde hämta en ny bil och göra ett nytt försök. Vissa har ju lyx som har extrabilar ståendes hemma på gården, hehe.
 
När Tompa åkt till jobbet kunde jag somna om en liten stund innan min klocka ringde. 
Bort till stallet för utsläpp och mockning. Hästarna blev avmaskade i söndags så nu går dom uppe i den lilla hagen några dagar.
Sen åkte jag hem och åt frukost innan jag åkte till nästa stall.
 
Xantippa var fin att rida idag, vi travade över lite cavaletter och det gjorde henne superfin i galoppen efteråt ! Att jag sen måste träna lite på min teknik i ridningen är en annan sak. Jag har ju sån tur att kunna få tips av Giesela som förhoppningsvis kommer hjälpa mig en del. 
Imorgon ska jag dit igen och då skulle vi eventuellt hoppa !
 
Efter X åkte jag tillbaka till mitt stall och skrittade Sunnie i 30 minuter. Hon höll alla fyra hovar i backen hela ridturen, trots blåsten. Ganska imponerande får jag lov att säga !
 
När Tompa åkte förbi påväg ner till Landvetter för att avsluta sin arbetsdag vid 15.30 så stannade han och plockade upp mig. Sen har vi vart på äventyr i Göteborg och Trollhättan hela kvällen. Vad vi hållt på med får ni förhoppningsvis veta snart, och roligt är det. Inte för eran del i och för sig, men för mig och Tompa, haha ;)
 
Nu ska jag och Tompa somna framför någon bra serie och imorgon går dagen i stort sätt på repeat. Skönt när det händer lite saker.
God natt !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0