Helgen

Jag är egentligen inte ett jättestort fan av hösten. Jag hatar blöta hästtäcken och leriga ben och magar. Men idag när jag mockade och tog in hästarna för natten så spred sig en sån myskänsla i hela kroppen. Ställa in hästarna i sina nybäddade boxar och fodra massor med hö och höra dom stå och tugga. Det är något visst med hösten och installning. Fast jag hoppas ändå att det soliga höstvädret kommer tillbaka snart, det är så mysigt att rida runt i skogen bland gula löv i solskenet.
 
Nu sitter jag och väntar på Tompa som gör milkshakes som vi ska dricka framför en film. Vi har haft en lugn innedag där vi har städat och pillat lite här hemma, perfekt i detta vädret.
Annars har det inte hänt så mycket i helgen. I fredags blev vi bjudna på mat hemma hos Kentha. Igår jobbade jag på restaurangen och när jag kom hem så red jag Sunnie på stubben, äntligen ! Det har jag längtat efter hela sommaren. Efter det åkte vi till Carro och Niklas och grillade och satt ute tills det var kolsvart. Så mysigt !
 
Nej, nu har Tompa serverat en milkshake i min hand, vi hörs imorgon !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0