Hoppning Tessie 2/4

I torsdags så lastade jag och My Tessie och åkte till en padock i närheten och hoppade lite. Evelin var också med som stöd och fotograf.
 
Vi satte upp en studs av två sockerbitar och ett räcke, en sockerbit på diagonalen och en oxer på ena långsidan.
Tessie, som inte hade hoppat studs på ett tag, gjorde det jättebra. Jag däremot ville plocka i henne lite för mycket innan studsen och det måste jag sluta med då jag inte vill att Tessie ska tolka det som att jag tvekar. Det ska bara vara roligt och positivt, inte en massa backande. Men annars gick det bra och jag tror att både jag och Tessie hade jättekul !
 
Nu till avramlingen då, haha ! Den hade inte ens med hoppningen att göra utan det hände när vi red fram. Vi travade (eller kanske till och med skrittade ? Tjejer, rätta mig !) på långsidan mellan studsen och staketet och plötsligt fick Tessie syn på en kameraväska som låg precis utanför staketet. Självklart så var ju den totalt livsfarlig och Tessie vände helt om, vilket jag inte alls var med på. Men jag landade på fötterna med tyglarna i handen, förvånad och skrattandes. Förutom att jag råkade fastna med lillfingret, samma finger som jag fick en spricka i när jag flög av Sunnie förra sommaren, så gick det bra och jag kunde sitta upp direkt och fortsätta rida. Det är skönt när det blir såna odramatiska avramlingar.
 
Bilderna har jag lånat från My och det blev så många att jag delar upp dom i två inlägg, då har jag ändå sållat ut några bilder. Det andra kommer upp ikväll :)
Tack igen för att jag får rida Tessie ! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelin

Trav 😘 ni var så duktiga ❤️

Svar: Jag hade velat ha avsittningen på film, det måste sett riktigt roligt ut 😂
Emelie Svensson

2015-04-06 @ 13:49:58
Postat av: älskling

Du är så jäkla snygg <3

2015-04-06 @ 19:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0