Fölvisning Grevagården Sweet Chilli E 16/8 FILM

 
 



Här är filmen från Chillis fölvisning. Han tycker, som ni ser, att det här var ett väldigt roligt påhitt och var inte rädd för att se sig omkring. Han är minst sagt en nyfiken och självständig fölunge med lite temperament och humör och jag tror att han kommer bli jätterolig att rida framöver !
 
Om jag får klaga lite så hade jag önskat en annan piskförare än mannen på nedersta kortsidan. Självklart ska hästarna gå i ett bra tempo för att visa upp sina gångarter på bästa sätt men det får inte bli för mycket drivning då det uppkommer spänning och för mycket fart. Det är också därför jag själv är väldigt passiv under visningen.
Dels så fick Chilli inte visa upp sin trav ordentligt. Sen så önskade dom mer register i hans galopp, vilket är svårt att visa upp när han drivs på fullt hela tiden. Men som sagt, det var lika för alla så det är inte orättvist. Jag känner bara att med en annan piskförare så kunde dom flesta fölungarna fått visa sina gångarter på ett bättre sätt och kanske fått mer rättvisa poäng !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0