Sunnie är bättre !

Idag fick jag riktigt bra nyheter. Min veterinär ringde efter att hon kollat på ridfilmen på mig och Sunnie som jag mailade in och hon tycker att Sunnie ser fin och fräsch ut !
 
Nu är planen att jag ska fortsätta rida igång henne i några veckor innan jag skickar in en till film där vi visar hennes trav fast istället för i lättridning, som jag red i denna filmen, så ska jag sitta ner.
Haha, lycka till känner jag bara ! Jag får fetta in sadeln och stövlarna ordentlig innan och se till att träna upp magmusklerna tills dess ;)
Visar hon sig fin på den filmen också så vill jag ändå åka in till Husaby och få henne bedömd ännu en gång. Är det så att hon går att rida som vanligt nu så vill jag vara 110% säker på det.
 
Trots att detta är jättebra nyheter och det pirrar i hela mig av lycka så finns det fortfarande en liten oro inom mig. Är hon verkligen helt bra nu ? Eller helt bra blir hon ju aldrig eftersom hon har spatt men kommer hon gå att rida som vanligt från och med nu ? Kommer vi kunna hoppa utan att hon får ont ? Alla dom gamla frågorna kom tillbaka med en gång. Jag har ställt in mig på att hon aldrig mer kommer gå att rida, för att skydda mig själv, och då är det så svårt att ändra tankesätt helt plötsligt.
Dessutom så kommer jag alltid ha en gnagande oro över att hon ska få ont när som helst..
 
Men superbra nyheter och jag hoppas verkligen att hon håller sig frisk och smärtfri nu !
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Våran super Sunnie <3

2015-08-27 @ 07:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0