Hoppträning för Anna Emanuelsson -Tessie

Sista hoppträningen för året för mig och Tessie. Vi missade förra gången då Tessie var ofräsch så jag visste väl egentligen inte vad jag kunde vänta mig denna träningen. Pigg ? Spänd ? Tittig ? Lugn ? Avslappnad ?
 
Hon var lite stel i uppvärmningen. Stretade emot lite till en början men blev sen mjuk. Däremot tappade hon styrkan och kröp bakom handen men vi försökte jobba med det så gott det gick.
 
Första räcket med trav- och galoppbommar gjorde hon superbra och avslappnat. Hon la inte så stor vikt vid bommarna, vilket är skönt då dom gjorde henne nervös dom första träningarna. 
 
Sen fick vi tyvärr backa tillbaka ett steg. Denna gången hade Anna nämligen lite utfyllning i några av hindren och så fort utfyllningen kommer fram så spänner Tessie till. Därför fick vi sänka hindren en hel del för att kunna trycka över henne och tillslut kunna få någon typ av flyt. Hon stannade några gånger men sista banan så kändes det inte som hon tittade särskillt mycket. På filmen ser det annorlunda ut men jag var i alla fall nöjd med sista rundan. 
 
Nu när träningarna är över har vi funderingar på att avsluta med en lätt tävling. Kanske att vi åker till Essunga på Träningstävling den 13 :)
 
Filmen finns att se på Mys blogg så länge. Här kommer den upp imorgon.
 
 
 
 
Bild från förra träningen. Fina Tessie !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0