Dagens ridpass och negerbollar

Ikväll stog valet mellan att låta Vera vila en extra dag och bara slappa på soffan eller rida bort Vera till padocken och försöka få till ett pass i denna blåsten.
Valet var inte så svårt och jag har nu precis kommit hem från en mysig kväll i stallet. Kvällstid i stallet är det bästa som finns om du frågar mig. Tyvärr är det också den enda tiden jag och Tompa träffas så ibland får det prioriteras bort. 
 
Att tanken på padocken (som faktiskt har haft lampor uppsatta i något år) slog mig först nu är ganska skrattretande. Nu går vi mot ljusare tider och padockbelysningen kommer inte komma till användning så länge till, men dom gångerna jag jobbar över så kommer den användas flitigt !
 
Vera är väldigt okomplicerad och traskade glatt in på en ny gård i mörker och blåst. I det läget hade Sunnie strejkat och försökt gå hem till sin trygga box, haha. Under dagens ridpass jobbade vi med att få fram nosen till lodplan och lite skänkelvikningar. Vi travade några varv i varje och hon kändes pigg och positiv. Det kan hända att hon kommer ha lite lätt träningsvärk imorgon, trots att passet var ganska kort, så tanken är att vi ska ut och jogga i skogen. Kanske ta ett skutt över träden som blåst ner ? Vi får se hur dagsformen är helt enkelt :)
Efter dagens ridtur blev hon ordentligt ompysslad med rykt och stretching och fick sen gå in i boxen och äta kvällshöet. 
 
Nu ska jag skölja av Veras skydd, som fick ett riktigt lerbad på väg till och från padocken. Sen ska jag krypa ner bredvid Tompa och äta negerbollar och kolla film. Förutom jobb från 9-16.45 så har det vart en riktigt bra onsdag ♥
 
 
 
Snyggingen !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0