Fredag

Alltså, hur länge ska Moder natur plåga oss egentligen ? Vädret har vart under all kritik dom senaste veckorna och den senaste veckan har vart värst. Storm efter storm blandat med snö och regn. Statsfolk kanske tycker att det är mysigt men det är inte roligt att bo på landet och vara hästägare just nu..
 
Jag har i alla fall lyckats hålla min plan med Sunnies igångsättning nästan som jag hade tänkt mig. Idag har snön regnat bort och jag hoppas att dom sista isfläckarna smälter bort i eftermiddag. Då tänkte jag åka till stallet och rida Sunnie på grusvägen, med lite travinslag. Åh, jag längtar efter att sitta på hennes rygg igen ! Nu när det har vart sån kramsnö så har jag hellre promenerat med henne för att hålla koll på styltor och is.
 
Jag är ledig idag och efter en lugn morgon tänkte jag nu påbörja ett träningspass här hemma med fokus på mage och rumpa. Sen väntar lite städning och några telefonsamtal, varav ett till Sunnies försäkringsbolag. Usch, jag får ont i magen när jag tänker på att hon kanske inte går att ridas som vanligt igen..
 
 
 
Känslan just nu..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0