Ösregn, skrittur och bokat Husabybesök

När jag satte mig i bilen mot stallet förut så öppnade sig himlen och det började spöregna. Då kände jag verkligen, hur fjortis det än låter, fuck my life ! 
Det har liksom vart uppehåll hela dagen och så fort jag åker till stallet så vräker regnet ner. Så typiskt..
 
Så jag kom fram till stallet och började med mockningen istället för ridningen som jag först tänkt och när jag var klar med stallet så hade det faktiskt slutat regna och det var stjärnklart. Jättemysigt att skritta ut under bar himmel och med Tompa som sällskap dessutom :)
 
Jag tycker faktiskt att det är ganska nyttigt att rida/skritta i mörkret. Jag har mycket lättare för att känna Sunnies rörelser och känner tydligare hur jag påverkar henne med mina olika hjälper. Superbra med ett sånt pass emellanåt !
 
Nu har jag och Tompa ätit kvällsmat och glass till efterrätt och ska strax sova. Imorgon står min klocka på 6.20, trots att jag är ledig. Efter utsläppet så ska jag nämligen vidare till ett annat stall. Ni får kanske höra mer om det imorgon. 
God natt !
 
 
 
Har jag förresten nämnt att jag nu har bokat tid på Husaby ? Den 28/1 kl 13 ska vi in, antagligen för sista gången. Då lär jag dö av nervositet och kanske av ett krossat hjärta <\3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0