Ridning och kalas

Det har vart en ganska tyst helg här inne. Då är allt som det brukar vara med andra ord, hehe..
 
Bion igårkväll var bra och efter den kom Anders hem till oss och kollade på ännu en film. Jag somnade efter ca 20 minuter kanske, helt slut var jag. Och slö av filmtittande.
 
Idag hade vi en lugn förmiddag här hemma och på eftermiddagen delade jag och Tompa på oss. Han åkte till verkstan för att se varför hans styrservo inte funkar och jag åkte till stallet. 
 
Jag har blivit bra på det där med att ge mig ut och motionera Sunnie vilket väder det än är. Idag så snöade det återigen slask när jag och Sunnie gav oss ut men som tur var så slutade det efter fem minuter. 
Jag och Sunnie var så samspelta idag, allt bara klaffade ! Vi skrittade mestadels där vi gjorde några övergångar skritt-halt-skritt med bibehållen form och, med inspiration från Mys träning igår, att använda ben in i halten. Det gick riktigt bra och efter några gånger så räckte det att jag höll om henne med benen och spände magmusklerna så gjorde hon en trevlig halt. 
Vi jobbade också mycket med att variera formen mellan en lite högre tävlingsform och en lägre och längre form och det gjorde hon också utan några konstigheter, förutom att hon behövde lite mer stöd från mig för att orka hålla sig i den högre formen.
Vi travade en bit där jag också varierade formen lite och hon känns verkligen så fin nu ! Underbart och förhoppningsvis goda nyheter inför återbesöket.
 
Nu på kvällen var vi ett gäng och firade My som fyller år idag. God mat och roliga spel har fördrivit kvällen och jag gillar verkligen mina vänner :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0