24 timmar

Det har hänt en del dom senaste 24 timmarna.
 
Vi kan börja med punkan. På väg hem från stallet igår kväll så fick vi punka på Audin så det var bara att sätta på reservhjulet och börja kolla däckpriser. 
 
När vi sitter hemma och kollar däck, och räknar på vår road trip som vi ska ta på söndag, så får vi reda på att vår vän Robin har kraschat med motorcykeln på väg hem efter gårdagens Tough Vikingträning som grabbarna kör varannan vecka. Som tur är så gick det relativt bra med "bara" arm- och benbrott och tack och lov så låg vår andra kompis en bit bakom med bil och kunde larma direkt. Ibland ska man ha änglavakt !
 
Inatt kom mamma och Johan hem från Norge och kom insnubblandes runt 4 någon gång för att låna våran gästsäng. Deras var ju tagen av husvakterna.
 
Jag och Tompa åkte med Evelin till Husaby för tandkoll på hennes Sannie. Evelin hade ordnat sallad och cola så vi slapp svälta under dagen. Kul att prata ikapp om allt som hänt sen sist också.
 
Och nu, sist och också minst (men dyrast), så var vi på Kloma och köpte två nya däck till Audin. Ska vi roadtripa i europa så kan det vara skönt att slippa reservhjulet ;)
 
Nu ska vi åka till stallet och fortsätta jobbet med Platina och Chilli. Tessie vilar idag så kör vi imorgon igen !
 
 
 
Jag och Sannie.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0