Bilträff, Drifting, raggarbil och Fallens

Igår var det bilar för hela slanten hela dagen. Inte lika bra som dagar fulla med häst med väldigt nära !
 
På förmiddagen så tvättade vi Audin, man kan inte komma i grusig bil på bilträff, ajja bajja ! Sen åkte vi till Skara så vi var där till kl 14. Vi trodde då att dom skulle hålla i en ljudtävling men det visade sig att det bara var en visning av BRL's demobil, som funnits i ca 2 år och som redan visats upp i hela Sverige i princip. 
Vi fick några sega timmar fram till 18 då driftingen började. Arn racing som höll i bilträffen hade i år ett samarbete med Coop så driftingen hölls på halva parkeringen varav all publik parkerade på andra halvan så jag tror inte Skaraborna var så glada, hehe..
Vi fick se riktigt bra drifting, även någon krasch och en liten "bump" i Twindriftingen. Som vanligt var vissa förare bättre än andra och jag fick två favoriter i Twindriftingen, nämligen två bilar som BRL har gått in och sponsrat. Ett ord: GRYMT !
 
 
 
 
 
På kvällen åkte vi vidare ett gäng till Fallens Dagar i Trollhättan. Eftersom vi blev fler än beräknat så fick vi åka jänk, vilket kanske var sådär. Det är inte riktigt min grej alltså ! Men vi hade ganska kul och var hemma tidigt imorse, så nu är jag mer död än levande. Usch, jag har blivit så gammal !
 
 
 
 
Min mage håller på och krånglar fortfarande så vi får se vad som händer under dagen. Tanken var att rida Tessie i padocken och kanske engagera mig lite i Platina idag när det blåser så vi slipper blinningarna men vi får se hur jag mår senare. Nu: Frukost !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0