Betesbesök, ihopsläpp och ditsatt toffla, igen !

Tänk vad hästar kan göra gott för själen ändå ! Jag vaknade upp på sämsta humöret men tack vare hästarna så känner jag mig i alla fall lite gladare.
 
När jag slutade jobbet kl 14 så åkte jag och My och hälsade på Denver på betet. Han såg ut att trivas väldigt bra och var lika social som vanligt.
 
 
 
När jag kom hem så kämpade jag och Tompa med våran gräsmatta här hemma en stund. Tack vare en trasig gräsklippare så hade vår gräsmatta förvandlats till en åker, haha ! Nu ser den lite bättre ut, även om vi inte är helt färdiga.
 
Sen åkte vi till stallet och släppte ihop Platina och Chilli med Sunnie för första gången. Det gick väldigt smärtfritt, ett varv i trav, lite hälsningar och sen körde alla tre ner huvudena för att beta. Så skönt ! Ska jag vara ärlig så har jag vart lite nervös inför detta.
Imorgon får Platina och Chilli komma ut på gräset på morgonen och så släpper jag in Sunnie till dom när jag har slutat jobbet vid 14. 
Tompa fick klickat en del bilder så jag ska kolla igenom dom och se om det blev några bra som jag kan visa er.
 
Slutligen nu på kvällen så hjälpte My oss att sätta på Chilli sin toffla igen. Förhoppningsvis blir det inte lika stor påfrestning på tofflan när han går i stor gräshage framöver.
Chilli har dessutom blivit expert på det där med att lyfta ben hit och dit och behöva stå stilla. Allt ont för något gott med sig, säger dom ju.
 
 
 
En mobilbild från idag !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0