Charles Owen Ayr8 Sparkly

Äntligen är den min !
 
 
 
 
Att jag alltid ska ha mina hjälmar snett..
 
Bilderna gör inte hjälmen rättvis, den är så himla mycket snyggare än vad dom visar !
 
Jag har gått och spanat in den här hjälmen sen jag såg att Skara Hästsport lagt upp den på sin Facebooksida. En ny hjälm har jag velat ha i flera år och när denna Sparkly nu var så otroligt snygg och hyffsat billig så kunde jag inte låta bli. Men jag har inte köpt den själv, det är en för tidig födelsedagspresent och julklapp från mamma och Johan. Tack <3
 
Jag har velat lite fram och tillbaka över vilken färg jag ska ha men när jag var säker på en marinblå så kom valet med blå mittendel istället för silvrig ganska naturligt. Det blir ju mer lättmatchat så ;)
 
Jag ska så smått gå över till marinblå utrustning på mig och förhoppningsvis så är det en brun sadel som passar Chilli framöver, så att vi båda kan bli marinblå/chokladbruna. Då får tyvärr mina snygga Denirostövlar säljas men det blir först ett framtida problem !
Förhoppningsvis ska jag snart kunna lämna in stövlarna för att sy dit ett resår vid dragkedjan så dom kan komma till användning någon gång. Det är ju ganska dyra stövlar som bara ligger och skräpar just nu..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kim

Köpt en likadan 2 v sen..blå! Haha

Svar: Nähä ? Hur stor är chansen 😂 vi lär ju vara snyggast på tävlingarna framöver 😁
Emelie Svensson

2015-06-22 @ 07:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0