Ett snabbt hej innan läggdags

Jag börjar kl 6 imorgon bitti så jag ska alldeles strax sova. Men jag måste bara säga hej lite snabbt !
 
Den här dagen har vart sådär. Någonstans vid fruktfikat på jobbet så började det bränna någonstans mellan halsen och magsäcken. Jag har aldrig känt något liknande innan, svinont gjorde det, och efter lite diskuterande kom vi fram till att det nog är magsår. Jag äter rätt stark medicin mot mina eksem som har blossat upp igen och antagligen är dom tabletterna som som har orsakat magsår. Så efter jobbet åkte jag en sväng via apoteket och köpte medicin mot magsår. Det är fint när man måste äta medicin mot medicinen, haha !
 
Nu har jag fått bilderna från gårdagen av My så så fort jag har tid så får ni bilder och kanske en kort utvärdering från ridpasset på Sannie. En mycket fin häst men lite svår att hitta knapparna på. Jag får skylla på att jag inte har ridit på ett tag, höhö.
Redan imorgon blir det faktiskt ridning igen då jag ska låna Tessie och skritta ut en sväng. Det ska bli så mysigt, den hästen har jag saknat ! Ett stort plus att hon står uppstallad på vägen hem från jobbet.
 
Nej, nu ska jag äta lite vattenmelon, så mycket annat får jag inte i mig utan att få ont. Ni får ha det bättre än mig så hörs vi imorgon :)
 
 
 
Mys fina Tessie !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0