En onsdag med guldkant

Det har vart en produktiv dag idag också, vila kan man göra när man är död !
 
Jag jobbade 7-12.45 och när jag slutade så åkte jag raka vägen till stallet. My noterade för ett tag sen att Chilli trampar snett med höger bak, alltså att han lägger mer tyngd på utsidan av hoven än på insidan. Hon ringde en utav sina kontakter inom hovslagarvärlden som idag kom ut och satte på en "toffla" på Chilli. Den ska hjälpa honom att flytta över tyngden mer till insidan.
Det var trots allt ett tacksamt fel sa han, och vi korrigerar i god tid så Chilli kommer inte ha några problem av detta i framtiden. Skönt !
 
Chilli var för övrigt jätteduktig när vi satte på tofflan och den självhäftade lindan som satt på en timme efter korrigering för att det skulle få härda ordentligt kunde jag ta bort alldeles själv på honom i hagen. Guldstjärna till Chilli ! 
 
 
Såhär spatserar Chilli runt nu och i 10-14 dagar framöver !
 
När jag ändå var i stallet så passade jag på att mocka och göra klart och åkte sen hem för att brottas med gräsklipparen. Våran gräsmatta växer som ogräs och vi brukar inte ha särskillt tur med våran gräsklippare. Det hade jag inte idag heller, den dog efter en kort stunds klippning och efter flertalet försök att återuppliva den så jag gav upp. 
 
När Tompa kom hem åkte vi hem till mamma och tvättade Audin. Tompa hade med sig två presenter till mig när han kom hem från jobbet som vi satte dit efter tvätten. Säga vad man vill men han vet verkligen vad jag gillar, mitt hjärta !
 
 
 
 
 
Så satans snyggt och imorgon är det jag som glider i Audin till jobbet !
 
Nu står kycklingsoppan på spisen och så fort vi har ätit så ska vi dyka i säng. Jag och min fina sambo <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0