Regn och tappad toffla

Jag är en vädermänniska, helt ärligt rakt igenom. För det första så hatar jag att frysa och går gärna i vinterjackan en bra bit in på våren/sommaren och sen så påverkas mitt humör så otroligt mycket utav vädret. Är det dåligt väder så kan jag bli otroligt deppig, samtidigt som jag nästan alltid är glad om solen skiner och det är ljust. Till stor del så är det nog på grund av hästarna som jag påverkas så mycket. Regnar det så kan jag gå hela dagen och tycka synd om hästarna som behöver står i regnet, även fast hästarna antagligen inte bryr sig ett dugg och kanske till och med tycker att det är skönt.
Är det någon som känner igen sig eller är jag always alone i det tänkandet ? ;)
 
Som idag. Det skulle regna hela dagen och eftersom Chilli har sin toffla på sig och behöver ha möjlighet att lägga sig ner när han blir trött i benet så ville jag inte släppa ut dom i det blöta och kalla. Därför stog dom inne en del utav dagen och höll sig torra men det resulterade istället i att han hade trampat av sig tofflan när jag kom för att släppa ut dom några timmar under kvällen. Som tur är så kommer My och hjälper mig att sätta dit den imorgon. Vad skulle jag göra utan min hovslagarvän ? :)
 
 
 
Idag har jag dock hållt mig på bra humör trots regnet och har dessutom firat den internationella hamburgardagen med min sambo nu på kvällskvisten. Tompa gjorde dock kycklinghamburgare, vilket var väldigt gott !
 
Nu ska vi avsluta kvällen framför en serie. Imorgon jobbar jag på restaurangen till 14.30 och om det inte regnar för mycket så ska jag kolla när tjejerna från Actice Stable hoppar terrängbana efter det.
Hörs imorgon !
 
 
 
 
Som bloggare är bildbevis en självklarhet !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0