Dagens ridning - Platina och Sunnie

Platina var först ut idag. Det sista har hon ju börjat visa alla fina konster som hon kan så jag räknade med en fight under dagens ridtur, precis som sist. Och mycket riktigt, första konstrandet kom redan efter 100 meter från gårdsplan men då gav hon sig ganska snabbt. Sen när vi kommit 500 meter så kom nästa anfall och här var hon mycket envisare. 
 
När hon gör sina fina konster så ställer hon sig, snurrar runt och backar. Idag ställde hon sig inte så högt men hon har visat innan att hon har bra balans på två ben. 
Här bråkade vi i kanske 8 minuter innan hon gav sig och gick fram. Bara för att provocera henne så vände jag och red fram och tillbaka förbi stället där hon började krångla några gånger och tillslut gick hon som en klocka. 
Resten av ridpasset var hon väldigt fin. Hon är inte lika vinglig längre och börjar söka sig framåt istället för att bara knäppa av i nacken. Kul att det börjar gå framåt !
På grund av att det var så hårt i backen och lite halt så jobbade vi bara i skritt och trav idag.
 
Sen var det Sunnie och hon kändes helt fräsch idag. Det gjorde hon i fredags också och ändå var hon inte helt okej igår, så jag får vara lite beredd på att det kanske kommer ännu några stela dagar framöver. Men eftersom hon kändes bra idag så travade vi lite mer.
Sunnie var tittig och ville inte riktigt slappna av. Det är så svårt att få henne till korrekt arbete när hon är på det humöret och jag blir lätt låst och för hård i handen när jag egentligen ska lägga på desto mer ben. Men men, vi kämpar vidare !
 
Imorgon ska jag hinna med några hästar enligt planeringen, fem stycken närmare bestämt, i fyra olika stall. Kanske att jag ändrar om min plan lite så att det bara blir fyra hästar, det beror på väder och humör. Men en riktigt hästig ledig tisdag blir det i alla fall.
Kika in här under dagen imorgon så ska jag försöka med lite härochnu-update !
 
 
 
Bland annat så ska jag rida denna fina tjejen imorgon !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0