Fem hästar senare

Jag klev innanför dörren för en stund sen och har en mysig kväll inomhus framför mig. Väldigt skönt efter en dag ute i kylan och regnet. När jag precis kommit hem var jag på jättedåligt humör men nu när jag har fått i mig lite mat så blev det bättre, hehe !
 
Lite kort om dagens hästar:
Platina red jag ett varv i skogen. Hon vaccinerades ju också i tisdags och kollade tänderna så hon har en lugn vecka framför sig. Jag red med remontnosgrimma för att det skulle störa hennes mun så lite som möjligt och jag är nöjd med Fröken Fux idag. Att gå förbi skogsmaskiner som lyfter stockar och larvfötter är inga problem !
 
DC red jag när det värsta regnet föll så vi blev väldigt blöta och kalla och han var lite tjurig på mig för att jag tvingade ut honom i regnet. Men han gick ändå bättre än sist och bjöd på en ofrivillig galopp till och med. Avskrittningen ute gick väl inte lika bra så det får vi fortsätta att jobba med.
 
Lunch åt jag och Evelin på Crossroad och satt kvar lite extra länge för att värma oss och torka.
 
Tessie hoppades i padocken med sällskap av Lina-Baileys och Ulrika-Ofelia. Vi hade tur och prickade in en timme utan regn och fick till och med lite solsken. Vi travade och galopperade bommar på böjt spår och hoppade sen 5.5an och Tessie skötte sig som vanligt jättebra ! Nu har vi båda en bra känsla till Annaträningen på onsdag.
 
Denver tycker inte om regn konstaterade jag idag. Han var lite tjurig redan när jag tog in honom och väl ute i padocken så ville han helst bara stå vid grinden. Jag fick runt honom några varv men aldrig ett helt varv i trav. Idag kom det dessutom en ganska ordentlig bakutspark så visst finns det humör i honom, haha !
 
Sunnie joggades lite lätt på grusvägen. Vi hade tur och slapp nästan regnet helt och Sunnie hade spetsade öron hela ridturen. 
 
Som ni ser så ändrade jag lite i schemat idag och red inte Vitamin men Sunnie istället. Sen hade jag turen att få ha med mig Evelin hela dagen idag, så roligt ! Hon fotade dessutom när vi hoppade så här kommer bilder:
(Ignorera Tessies nosgrimma, den blev helt plötsligt för stor när hon klipptes på huvudet)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelin

Tack för idag älskade vän❤️

Svar: Tack själv <3
Emelie Svensson

2015-11-13 @ 19:34:50
Postat av: Maria

Du är så duktig och kämpar på i detta busväder. Medans många andra helst vill sitta inne. Inkl mig själv :-)

Svar: Ja soffan är ju bästa alternativet vid sånt väder 😊
Emelie Svensson

2015-11-13 @ 20:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0