Hovslagaren, hoppträning och trav

En lugn och simpel dag. Jobb från 8-16 och sen snabbt till Nossebro för att handla och direkt till stallet för att möta upp hovslagaren. Jag hade en liten tanke att hinna rida Sunnie efter hon fått fina fötter men hovslagaren var pratglad idag så det fick bli vila för Sunnies del, ingen big deal. 
 
Hoppträningen med Tessie igår gick kanonbra ! Hon utvecklas för varje gång den där hästen. Nu är det två träningar kvar och vi hoppas ta ännu ett steg i rätt riktning innan vintervilan. Film kommer upp imorgon.
 
Och så måste jag bara nämna att Denver travade för första gången med ryttare igår ! Jag satt upp utan att longera och red honom utan sällskap i padocken. Det var ett bra upplägg för han traskade på som ingenting och hade heller ingen att sugas emot. Han travade sen några steg självmant och sen även för mina hjälper.
 
Nu ska jag krypa ner bredvid min sambo med varm choklad och somna framför en film. Imorgon, några dagar för sent enligt mitt hjärnkontor, är det äntligen fredag och jag ska försöka hinna njuta av denna fullspäckade helg.
 
Två bilder från film från igår:
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0