En hästig tisdag

God morgon !
Jag har sovit som en prinsessa inatt och förutom att jag har drömt att Tompa var ett as mot mig och Sunnie (haha) så var det en bra och välbehövlig natt. Dessutom somnade jag 21.30, snacka om trött !
 
Idag är jag ledig och har en del jag ska hinna med och jag ska försöka jobba på och vara effektiv så jag kan vara hemma strax efter lunch. Det är något lurt på gång i kroppen och jag har inte tid att vara sjuk så jag hoppas att en slapp eftermiddag ska göra mig bättre.
 
Vad ska jag göra då ? Jo, jag ska ha en riktigt hästig förmiddag ! Först ut är Platina som ska joggas lite. Därefter kommer Sunnie som ska ridas ett stretchpass på grusvägen. Och så passar jag på att göra stallet nu på morgonen.
Sen åker jag till stall AS där Tessie ska ridas över bommar och sockerbitar, jag har en bra övning i huvudet som ska släpas fram. Och till sist så ska Denver longeras. 
Jag vill gärna vara hemma till kl 13, vi får se om jag håller det tidsschemat. Men jag ska inte stressa, jag ska njuta av att jobba med fina hästar ! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0