Massa häst

Det är en trött Emelie som nu sitter i garaget och kollar när Tompa mekar cross. Förkylningen är långt ifrån borta och när jag är igång så tänker jag inte så mycket på den. Men så fort jag pausar en sekund så känner jag hur seg jag verkligen är. 
 
Jobb från 6-14 och sen åkte jag direkt till AS för att hoppa Tessie. Tessie får en guldstjärna idag, hon gjorde allt jag bad henne om riktigt bra. Jag själv skötte mig till en början men började på slutet mixtra alldeles för mycket i anridningen. Hur svårt ska det vara att bara låta det flyta på ? 
Vi hoppade tre studs som jag ställde på upp rakt spår på den öppna sidan av volten. Det gjorde hon riktigt bra och vi kunde byta varv över studsen utan problem. 
Sen hoppade vi ett fristående räcke och en kombination med två språng, lite upprepning från senaste Annaträningen. 
Kombinationen tvekade hon inte på alls och räcket gjorde hon bra. Sen kom ju som sagt jag och skulle styra och ställa lite för mycket. Bakläxa på mig till nästa gång !
 
Direkt efter Tessie så passade vi på att longera och skritta Denver, som faktiskt skrittade en bit utan både ledare och draghjälp idag. Duktig häst !
 
Sen tog jag bilen till mitt stall för att jogga Sunnie i mörkret. Hon kom nog ihåg träningspasset från igår för idag stretade hon inte emot. 
Det visade sig förresten att veterinären är på semester tills på tisdag så jag får snällt vänta på Sunnies dom tills dess..
 
Morgondagen kommer vara ännu mer smockfull med häst. Klippning, padockträning, löshoppning och jogg på grusvägen. Det blir förhoppningsvis en rolig lördag (med många Alvedon) !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0