Trött är förnamnet

Jobb 6-14, sen direkt till stall AS.
 
Jag började med att longera Denver och han lyssnade jättefint hela tiden. Avskrittning på grusvägen var lite läskigare men vi kom hem helskinnade. 
 
Sen Tessie som fick ut och trava och galoppera på grusvägarna. Väl avvägt förstås, eftersom hon inte har gått så många pass sen vilan, men lite svettig blev hon allt.
 
Vidare till mitt stall för att mocka. Sen Sunnie som också hon fick gå på grusvägen men med mer krav. Vi fortsatte gårdagens arbete med låg form och det gjorde hon mycket bättre idag. Den låga formen har blivit finare sen den höga formen sitter, kul ! 
Vi la på lite öppnor i traven och galoppen och jag är verkligen nöjd med min svarta skönhet idag. Imorgon får hon en välförtjänt vilodag. 
 
Just nu är jag så trött så att jag skulle kunna somna på fläcken, mina muskler värker och mina sittben gör ont, haha ! Sjukskriven i 4 veckor där jag ridit en häst om dagen på sin höjd och nu fullt ös igen med jobb och flera hästar om dagen. Jaja, vill man bli bra på något så får man kämpa.
Och älsklingen läste mina tankar och köpte med chips hem (du är bäst <3) så efter kvällsmaten är det jag som slänger mig i soffan med en chipspåse och inte rör mig förrän läggdags. 
Hörs imorgon !
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dina favorit chips :D kyss <3

2015-10-15 @ 15:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0