Dagens ridpass - Tessie & Sunnie och en lång dag

Det har vart en lång dag på jobbet med ryggvärk som inte släppt. Det är alltid outhärdligt på natten och morgonen och brukar sen bli bättre under dagen men nope, inte idag..
 
Efter jobbet red jag Tessie i padocken och hon var som vanligt fin men lite trött. Därför får hon vila helt imorgon för att förhoppningsvis samla på sig lite energi till träningen på onsdag.
Vi jobbade mycket med halterna, övergångar och tempoväxlingar för att få henne vaken och kvick och att ställa både inåt och utåt på volten i trav. Det blev mestadels trav idag med lite galopp på fyrkanten på slutet. Avskrittning på grusvägen. Och Tessie var duktig !
 
Direkt vidare till mitt stall för att rida Sunnie. Vi tog en runda i skogen i skritt, trav och galopp helt utan krav och jag tror att vi båda njöt lika mycket ! Men imorgon är det back to business igen och så får hon vila på onsdag när jag är iväg hela kvällen och tränar Tessie.
 
Min sambo är i Kungsbacka och jag har precis ätit pommes och bearnaiesås hemma i min ensamhet. Jag vet inte varför men jag har känt mig otroligt ensam och nästan lite ledsen hela dagen. Så är det väl att vara tjej, antar jag.
Nu ska jag somna i min ensamhet också, det finns inget värre. God natt !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0