Envis och busig fölunge

Imorse hade jag en liten dust med Chilli vid utsläppet.
Han får ibland för sig att det är mycket roligare att gå på två ben ut till hagen. Där är vi inte riktigt överrens då jag vill att han har alla fyra ben i backen och går som en normal häst.
Då kan det bli som idag, en uthållighetstävling oss emellan, och den som är mest envis vinner (vilket alltid blir jag, även om han gör ett bra försök).
 
Chilli börjar med att ställa sig på bakbenen, jag väntar snällt på att han ska komma ner på jorden innan vi kan fortsätta gå. Det går några steg innan han travandes trycker bort mig med bogen samtidigt som han kastar med huvudet innan det kommer en ny stegring. Så håller vi på en stund tills han till slut tröttnar och kan gå ordentligt bredvid mig till grinden. Då får han massa beröm och en massa kli.
 
Han brukar dessutom leka med dom där små burkarna som hästarna får krafft i ute och igår sprang han iväg en bra bit med en sån burk i munnen.
Min charmiga lilla kille, som faktiskt börjar bli stor nu. Imorgon ska han nämligen chipas så snart finns han "på riktigt" !
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kim

Roligt o bära grejer! 😆
Chicago stack iväg med Sabrinas grimma idag...

Svar: Haha vad söt han är 😂
Emelie Svensson

2015-09-05 @ 15:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0