Flytten till Hagö

Nu är det knappt två veckor kvar tills jag och Tompa flyttar till Hagö och blir Vårgårdabor. Tiden har bara sprungit förbi !
 
Flytten går faktiskt framåt. Nu har vi kört två lass med möbler och det blir väl 2-3 lass till. Plus ett lass med alla hästgrejer och varsin vända med tanterna. Phu !
Stolparna till hagen är på plats och snart ska vi göra det sista med att trycka ner dom, sätta tråd, isolatorer och elaggregat, som blev beställt igår. Tvättrummet är målat och bräderna till stallet är upplagda på tork. Vi ligger i fas helt enkelt, även om det kändes ganska hopplöst ett tag, haha.
 
Tanken är att tanterna ska flytta med en dag efter oss, det vill säga den 1e maj. Men det beror helt på vädret. Just nu är det inte särskillt varmt ute och det regnar mestadels, då vill jag inte att tanterna ska gå ute på nätterna. I så fall får dom stå kvar i Jonslund ett tag till. Men vi är i mitten av april nu så förhoppningsvis kommer värmen snart.
Tänk att hästarna kommer gå precis utanför vardagsrumsfönstret, att jag kan gå ut och mysa med dom precis när jag känner för det. Åå så underbart !
Chilli ska gå kvar på bete i Jonslund med Frank i sommar och kommer till Hagö i höst. Då ska stallet vara färdigbyggt och vinterhagen uppsatt. Vi lär inte ha långtråkigt i sommar i alla fall !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0