Jösses..

Tätt med uppdatering såhär på söndagsmorgonen, det är ni inte bortskämda med !
 
Nu har vi vart hemma i typ en timme och jag tänkte berätta mer om min och Tompas morgon. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt, jag började med att svära som en fjortis som fått karatefylla, sen gick jag över till att nästan gråta men avslutade med att tycka att det var lite komiskt ändå.
 
Vaknade som sagt upp och såg snö. Döden, jag hatar snö och särskillt i slutet av april och när den inte passar med mina planer !
Pälsade på mig kläder och så satte vi oss i Lupon. Bränslelampan lyste men hade inte lyst så länge så det var nog ingen fara tänkte vi.
När vi kommit halvvägs, till Jonslundskorsen, så dör bilen och går inte igång. Bränslestopp.. Ännu lite fler svordomar från min sida, men vi började putta Lupon till den lilla macken i Jonslund för att tanka men inser snart att det inte går att tanka diesel där. Suck.. Så vi fick snällt ställa bilen och gå 2.5 km till stallet, med gigantiska snöflingor blåsandes i ögonen, och vi såg ut som snögubbar när vi kom fram. 
 
Jag slängde på hästarna två extra täcken då dom är så frusna vid snålblåst och nederbörd och släppte ut dom.
Nu var bara problemet hur vi skulle komma hem igen. Att gå 5 km tillbaka i snö kändes inte så lockande. Audin står vid stallet men vi hade inte nyckeln med till den. Och att väcka mamma någon tid på dygnet är inget alternativ då hon blir så himla sur när hon blir väckt, haha !
Så vi smög hem till mamma, puttade en av deras bilar från gårdsplanen för att inte väcka dom och kunde sen köra hemåt. Är inte jag och Tompa problemlösare så say what ?
 
Nu väntar jag på ett telefonsamtal från mamma och Johan som har upptäckt att Citran är borta, hehe.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelin

Heja heja! Gud va skönt vi har det på hotellet ;) hotell frukost och badkar 😍 puss

2016-04-24 @ 09:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0